Helyszíni munkavégzés támogatása

Fedezze fel az AppWorks számtalan funkcióját, vagy kérje munkatársunk segítségét!

paca
High angle view on modern farmers with digital tablet

Digitalizált munkafolyamatok

Az AppWorks egy helyszíni munkavégzést támogató megoldás, aminek segítségével a cég működése digitalizálható és hatékonysága jelentősen növelhető. A rendszer használható mind egy online felületen, mind pedig mobilalkalmazáson keresztül, lehetővé téve az azonnali kommunikációt a központ és a helyszínen dolgozó munkatársak között.

Kiterjesztett digitális határok

A munka során használt tablettel a papír alapú munkavégzés teljes mértékben megszűnik, ugyanis az AppWorks alkalmazásban pillanatok alatt kitölthető, aláíratható az elektronikus munkalap. Az ebből származó adatok azonnal láthatóak a rendszerben, melyet az irodai dolgozó könnyedén lekövethet, dokumentálhat. A munkalap alapján már a helyszínen kiállítható a számla, így az pillanatok alatt kiküldhető a kívánt e-mail címre. A dokumentációhoz bármikor csatolható fénykép is, mellyel visszakövethető a kollégák munkavégzése. Ez összességében segít emelni a szolgáltatás minőségét, javítani a kommunikációt az ügyfelekkel, és kiemelkedni a versenytársak közül.

paca
High angle view on modern farmers with digital tablet

Ügyfeleink szemével

Az AppWorks felhőalapú megoldás kimondottan kis- és középvállalkozások számára nyújt segítséget a digitális adatlapok kezelésében, aktuális raktárkészletük nyílvántartásában, valamint helyszíni munkavégző kollégáik napi munkaszervezésében.

A testreszabott rendszerbemutató igénylésével bármely cég teljeskörű képet kaphat a szoftver működéséről.

AppWorks a gyakorlatban

Kiemelt funkciók

Feladatszervezés

Egyetlen központi táblán szervezheti a munkát: létrehozhat feladatot, hozzárendelheti a megfelelő munkatárshoz, és ellenőrizheti az állapotát. Az ütemezéshez naptár is rendelkezésre áll, ami ráadásul összeköthető a Google Naptárral is.

ic_digitalisMunkalap
Digitális munkalap

A webes felületen létrehozott űrlapokat és kérdőíveket a helyszínre kiszálló munkatársak tableten tölthetik ki – akár hangalapú diktálással – és írathatják alá az ügyféllel. Az űrlapokhoz fényképek is csatolhatók, és kitöltés után azonnal feltöltődnek a rendszerbe. A kitöltött munkalap exportálható PDF-be.

ic_keszletkezeles
Készletkezelés

A készletkezelési funkcióval nyilvántarthatja cége raktár- és eszközkészletét. A munkavégzés során felhasznált eszközök, alkatrészek automatikusan átvezetésre kerülnek, így valós időben láthatja a készlet alakulását, valamint utólag visszakövethető, ki, miből, mennyit használt fel.

ic_torzsadatok
Törzsadatkezelés

Szabadon meghatározhatók és rögzíthetők törzsadatok, így nem kell őket minden űrlapkitöltéskor külön kézileg beírni. Ez gyorsítja a helyszínen elvégzendő adminisztrációt és csökkenti a hibás kitöltés lehetőségét. A törzsadatok lekérdezhetők, elemezhetők, így konkrét, valós adatok alapján lehet üzleti döntéseket hozni.

ic_szamlakiallitas
Számlakiállítás

A helyszíni munka elkészültekor a kitöltött munkalapból azonnal számlát lehet generálni, amit a rendszer automatikusan kiküldhet a megadott e-mail címre, vagy kinyomtathat hőpapíros nyomtatóval Bluetoothon keresztül. Az AppWorks támogatja a NAV-integrációt.

ic_PDF
Exportálás PDF-be

A kitöltött űrlapokból PDF-et lehet generálni szabadon szerkeszthető és logózható sablonok segítségével. A sablonok létrehozását, illetve módosítását egyedül is elvégezheti bármikor, de támogatást is nyújtunk hozzá.

ic_automatikusErtesitesek
Automatikus értesítések

Az egyes állapotváltozásokhoz automatikus események állíthatók be: például push üzenetet lehet küldeni a csapatvezetőnek, ha egy munkatárs megkezd egy munkát, vagy PDF-et lehet generálni egy kitöltött űrlapból, amit azután e-mailben ki lehet küldeni. Az értesítési szabályok utólag is szerkeszthetőek.

ic_valosIdejuTerkepesMegjelenes
Térkép

A Google Térkép integrációjával az alkalmazáson belül megtekinthető az adott munkavégzés helye, tervezhető az útvonal, valamint használhatók a népszerű navigációs funkciók. A webes felületen pedig szintén térképen ellenőrizhető, hol lett kitöltve a feladat adatlapja.

ic_kimutatasok
Kimutatások

Az AppWorks segítségével átláthatóvá válik cége működése. A Műszerfalon egy gyors pillantással láthatja a fő mutatók aktuális állását. A rendszerben elérhető grafikonok és kimutatások segítenek figyelemmel kísérni, hogyan alakul csapata teljesítménye.

tablet_in_hand

AppWorks Pro - Demo

Először inkább kipróbálnád, hogy mit tud a rendszer?

Most lehetőséged nyílik ingyenesen kipróbálni az AppWorks Pro verzióját 14 napig. Nincs más dolgod, mint a "Kipróbálom" gombra kattintva megadni adataid és automatikusan hozzáférést kapsz Demo környezetünkhöz.

14 napos ingyenes próbaverzió

AppWorks Pro - Demo

Hogyan működik?

1
A diszpécser létrehozza és kiosztja a feladatot.
2
A szerelő értesítést kap a tableten és a helyszínre navigál.
3
A szerelő elvégzi a munkát és kitölti az űrlapot.
4
Az ügyfél ellenőrzi és aláírja az űrlapot.
5
A diszpécser ellenőrzi és jóváhagyja a kitöltött űrlapot.
6
A csapatvezető grafikonon látja a teljes csapat teljesítményét.

Ingyenes igényfelmérés

Szakértőink segítenek felmérni az igényeit és kidolgozni az Ön számára legmegfelelőbb megoldást. Adja meg elérhetőségeit és visszahívjuk!