Értékesítés támogatása

Fedezze fel az AppWorks számtalan funkcióját, vagy kérje munkatársunk segítségét!

paca
Mature businessman using a digital tablet to discuss information with a younger colleague in a modern business lounge

Értékesítés digitális eszközökkel

Az AppWorks segít modernizálni vállalata értékesítési folyamatait, így Ön növelheti cége hatékonyságát és termelékenységét, kiemelkedhet a mezőnyből és versenyképes maradhat a felgyorsult digitális gazdaságban.

A sales csapatok számára fejlett eszközöket kínálunk, amelyek használatával munkájuk egyszerűbbé, átláthatóbbá, hatékonyabbá válik. Az AppWorks segítségével az ügyfélélmény egységesebb, a kommunikáció következetesebb, az üzleti döntések észszerűbbek lesznek. A rendszer támogatja az ügyfelek hatékonyabb kiszolgálását és utánkövetését, az irodai munkatársakat pedig megkíméli a fölösleges utólagos adminisztrációtól.

Ügyfeleink szemével

Az AppWorks felhőalapú megoldás kimondottan kis- és középvállalkozások számára nyújt segítséget a digitális adatlapok kezelésében, aktuális raktárkészletük nyílvántartásában, valamint helyszíni munkavégző kollégáik napi munkaszervezésében.

A testreszabott rendszerbemutató igénylésével bármely cég teljeskörű képet kaphat a szoftver működéséről.

AppWorks a gyakorlatban

Kiemelt funkciók

CRM funkciók

Feltöltheti ügyfelei adatait, kereséseket végezhet, szűrőket állíthat be, az egyes ügyfeleknél pedig megtekintheti a kapcsolati adatokat és előzményeket – pl. korábban kiadott ajánlatokat, megkötött szerződéseket stb. Az adatok azonnal szinkronizálódnak a felhőn keresztül.

ic_testreszabhatoMezok
Testreszabható mezők

Az AppWorks rendkívül testreszabható. Az ügyféladatbázisban a szokásos adatokon kívül mást is tárolhat: az ügyfelek adatlapjait egyedi üzleti igényeinek megfelelően szerkesztheti, akár új mezőket is felvehet rájuk.

ic_ugyfelkommunikacio
Ügyfélkommunikáció

Visszakereshető az adott ügyféllel korábban folytatott kommunikáció, így pl. e-mailek, telefonhívások, az adott beszélgetés kimenetelével együtt. Az androidos alkalmazásban egyéb csatornákat is lehet kezelni, pl. LinkedIn, Facebook.

ic_ajanlatokSzerzodesek
Ajánlatok és szerződések

Digitális űrlapok segítségével gyorsan, hibamentesen bekérhető a szerződéskötéshez szükséges összes adat, beleértve az ügyfél aláírását. A kiadott ajánlatok, illetve korábban megkötött szerződések később is egyszerűen visszakereshetőek.

ic_felhoalapuDokumentumtar
Felhőalapú dokumentumtár

Bármikor megtekintheti a fuvar állapotát. A rendszer valós időben, térképen mutatja, hogy hol tart éppen az adott szállítmány.

ic_egyediFolyamatok
Egyedi folyamatok

Minden vállalat értékesítési folyamata eltérő. Az AppWorks mint keretrendszer ideális alapot nyújt speciális igényei kielégítésére; változatos funkcióira építve gyorsan megvalósíthatók egyedi fejlesztésű űrlapok.

ic_automatikusErtesitesek
Automatikus értesítések

Az egyes állapotváltozásokhoz automatikus események állíthatók be: például egy megkötött szerződést exportálni lehet PDF-be és ki lehet küldeni e-mailben. Az értesítési szabályok utólag is szerkeszthetőek.

ic_kimutatasok
Kimutatások

Az AppWorks segítségével átláthatóvá válik cége működése. A Műszerfalon egy gyors pillantással láthatja a fő mutatók aktuális állását. A rendszerben elérhető grafikonok és kimutatások segítenek figyelemmel kísérni, hogyan alakul csapata teljesítménye.

Hogyan működik?

1

A csapatvezető megtervezi a napi sales találkozókat.

2
Az értékesítő tableten bemutatja a terméket az ügyfélnek.
3
Az értékesítő digitális űrlapon begyűjti az ügyfél adatait.
4
A cég kiküldi az ajánlatot az ügyfélnek.
5
A szerződést a tableten írják alá.
6
A csapatvezető grafikonon látja a csapat teljesítményét.

Ingyenes igényfelmérés

Szakértőink segítenek felmérni az igényeit és kidolgozni az Ön számára legmegfelelőbb megoldást. Adja meg elérhetőségeit és visszahívjuk!