Pénzügy

Interaktív prezentációk, struktúrált felmérések és kérdőívek az optimalizált értékesítésért.

paca
pénzügy3

Hatékony értékesítési folyamatok

Az AppWorks használatával biztos lehet, hogy munkatársai mindig a legfrissebb dokumentumváltozatot használják az értékesítés során. Az interaktív prezentációk, felmérések és kérdőívek segítségével strukturáltan, hibamentesen lehet összegyűjteni a szükséges adatokat, amelyekből egyetlen gombnyomással lehet legenerálni az összesítőt, ajánlatot, illetve kötvényt. Az ügyfél a dokumentumot elektronikusan aláírhatja, a rendszer pedig automatikusan ki tudja küldeni e-mailben. Ezzel felgyorsulnak a folyamatok, gyorsabban köthetők az üzletek. Az AppWorks védi ügyfelei adatait és segít megfelelni a jogszabályi kötelezettségeknek.

Ügyfeleink szemével

Az AppWorks felhőalapú megoldás kimondottan kis- és középvállalkozások számára nyújt segítséget a digitális adatlapok kezelésében, aktuális raktárkészletük nyílvántartásában, valamint helyszíni munkavégző kollégáik napi munkaszervezésében.

A testreszabott rendszerbemutató igénylésével bármely cég teljeskörű képet kaphat a szoftver működéséről.

AppWorks a gyakorlatban

Kiemelt funkciók

CRM funkciók

Feltöltheti ügyfelei adatait, kereséseket végezhet, szűrőket állíthat be, az egyes ügyfeleknél pedig megtekintheti a kapcsolati adatokat és előzményeket – pl. korábban kiadott ajánlatokat, megkötött szerződéseket stb. Az adatok azonnal szinkronizálódnak a felhőn keresztül.

ic_ugyfelkommunikacio
Ügyfélkommunikáció

Visszakereshető az adott ügyféllel korábban folytatott kommunikáció, így pl. e-mailek, telefonhívások, az adott beszélgetés kimenetelével együtt. Az androidos alkalmazásban egyéb csatornákat is lehet kezelni, pl. LinkedIn, Facebook.

ic_ajanlatokSzerzodesek
Ajánlatok és szerződések

Digitális űrlapok segítségével gyorsan, hibamentesen bekérhető a szerződéskötéshez szükséges összes adat, beleértve az ügyfél aláírását. A kiadott ajánlatok, illetve korábban megkötött szerződések később is egyszerűen visszakereshetőek.

ic_biztonsagiMobileszkoz
Biztonsági és mobileszköz-kezelési funkciók

A feltöltött üzleti adatait szigorúan védjük: rendszerünkben a kommunikáció mindig titkosított kapcsolaton keresztül történik, amihez további komplex biztonsági megoldásokat használunk. Az esetlegesen elvesztett mobileszközöket pedig központilag le lehet tiltani.

ic_automatikusErtesitesek
Automatikus értesítések

Az egyes állapotváltozásokhoz automatikus események állíthatók be: például egy megkötött szerződést exportálni lehet PDF-be és ki lehet küldeni e-mailben. Az értesítési szabályok utólag is szerkeszthetőek.

ic_kimutatasok
Kimutatások

Az AppWorks segítségével átláthatóvá válik cége működése. A Műszerfalon egy gyors pillantással láthatja a fő mutatók aktuális állását. A rendszerben elérhető grafikonok és kimutatások segítenek figyelemmel kísérni, hogyan alakul csapata teljesítménye.

Akiknél már bevált

Az Applion rugalmas és gyors hozzáállása révén birtokba vehettük az AppWorks megoldást, amit azóta is örömmel használunk. Folyamataink és munkánk a megoldásnak köszönhetően már sokkal átláthatóbbak.
lux_logo

LUX Hungary

Reichsmann Gábor
IT vezető
Az AppWorks segítségével folyamatosan és naprakészen ellenőrizni tudjuk, hogy a helyszínen minden úgy zajlik, ahogy szeretnénk. Nagyon hasznos számunkra ez a megoldás!
cellect_logo

Cellect Hungary

Fejes Bertold
Marketing Menedzser

Tudjon meg többet

Töltse le ingyenes tájékoztatónkat és tudjon meg többet az AppWorks előnyeiről, illetve alkalmazhatóságáról a helyszíni kiszállás területén!