Logisztika, raktározás

Teljeskörű fuvarszervezés, optimalizált útvonaltervezés kis- és középvállalkozások számára.

paca
Handsome man warehouse worker with a tablet.

Innovatív megoldások

Logisztikai és raktárszolgáltatók számára rendkívül fontos, hogy szolgáltatásaikat és folyamataikat költséghatékonyságra, gyorsaságra és magas minőségre optimalizálják. A logisztikai szektor a magyar gazdaság egyik húzóágazata, a hatalmas a versenynyomás mellett az ezzel foglalkozó cégek alapvetően innovatív digitális megoldások bevezetésével tudnak kitűnni versenytársaik közül.

Nyomonkövetés bárhol, bármikor

Az AppWorks logisztikai modulja ideális eszközt jelent logisztikával, raktározással foglalkozó cégek számára munkafolyamataik optimalizálásához. Segítségével átláthatóvá, szervezetté tehető az irodán kívül dolgozó munkatársak munkája, gyorsítható a csapaton belüli kommunikáció és jelentősen csökkenthető az adminisztratív teher. Ráadásul a korábban papírra írt dokumentumok, jegyzőkönyvek, fuvarlevelek elektronikusan tárolhatók, pillanatok alatt visszakereshetőek, és őrzésükkel, tárolásukkal se kell bajlódni.

Az AppWorks logisztikai megoldását több neves vállalat is használja telephelyeik és raktárkészletük kezelésére, fuvarjaik szervezésére, munkatársaik koordinálására és az átadás-átvételek dokumentálására.

paca
Pretty female student doing practical work at factory

Ügyfeleink szemével

Az AppWorks felhőalapú megoldás kimondottan kis- és középvállalkozások számára nyújt segítséget a digitális adatlapok kezelésében, aktuális raktárkészletük nyílvántartásában, valamint helyszíni munkavégző kollégáik napi munkaszervezésében.

A testreszabott rendszerbemutató igénylésével bármely cég teljeskörű képet kaphat a szoftver működéséről.

AppWorks a gyakorlatban

Kiemelt funkciók

Szállítási megrendelések kezelése

Az AppWorks fuvarozó vállalatok számára egy egységes felületet kínál mind a partnerektől érkező, mind pedig a cégen belüli szállítási igények adminisztrálására.

ic_szallitmanyokSzervezese
Fuvarok és szállítmányok szervezése

Egyszerűen szervezhet komplex, több állomásból álló fuvarokat térképes nézetben, intelligens optimalizáló algoritmus segítségével. A rendszer tudja kezelni, ha egy fuvarhoz egyszerre több szállítmány tartozik, vagy akár egy szállítmány is szétbontható több fuvarra.

ic_valosIdejuTerkepesMegjelenes
Valós idejű térképes megjelenítés

Bármikor megtekintheti a fuvar állapotát. A rendszer valós időben, térképen mutatja, hogy hol tart éppen az adott szállítmány.

ic_vallalatokJarmuvekKezelese
Vállalatok és járművek kezelése

Az AppWorks egységes infrastruktúrát kínál vállalatok, telephelyek, raktárak kezelésére mind szállítói, mind megrendelői oldalon, kapcsolati adatok, nyitvatartási idő stb. rögzítésével együtt. A rendszerrel járműflottát is lehet kezelni.

ic_keszletnyilvantartas
Készletnyilvántartás

Nyilvántarthatja cége raktár- és eszközkészletét, valamint kezelheti a különböző árumozgásokat, így a megrendelt árucikkek raktárba való bevételezését, illetve a korábban kiszállított áruk visszavételét is. Így valós időben láthatja a készlet alakulását.

ic_fuvarlevelGeneralas
Fuvarlevél, szállítólevél generálása

A fuvar- és szállítmányadatokból PDF-et lehet generálni szabadon szerkeszthető és logózható sablonok segítségével. A sablonok létrehozását, illetve módosítását egyedül is elvégezheti bármikor, de támogatást is nyújtunk hozzá.

Akiknél már bevált

Az Applion rugalmas és gyors hozzáállása révén birtokba vehettük az AppWorks megoldást, amit azóta is örömmel használunk. Folyamataink és munkánk a megoldásnak köszönhetően már sokkal átláthatóbbak.
lux_logo

LUX Hungary

Reichsmann Gábor
IT vezető
Az AppWorks segítségével folyamatosan és naprakészen ellenőrizni tudjuk, hogy a helyszínen minden úgy zajlik, ahogy szeretnénk. Nagyon hasznos számunkra ez a megoldás!
cellect_logo

Cellect Hungary

Fejes Bertold
Marketing Menedzser

Tudjon meg többet

Töltse le ingyenes tájékoztatónkat és tudjon meg többet az AppWorks előnyeiről, illetve alkalmazhatóságáról a helyszíni kiszállás területén!