Helyszíni kiszállás

Nincs több papíralapú munkalap, csak elégedett ügyfelek és pontos adminisztráció

paca
High angle view on modern farmers with digital tablet

Dinamikus folyamatszervezés

Helyszíni kiszállással foglalkozó cégek – például szervizek, közműszolgáltatók – az AppWorks feladatszervező és digitális űrlap megoldásával átláthatóvá, nyomon követhetővé tehetik folyamataikat, hatékonyan szervezhetik meg a kiszállást végző munkatársak beosztását, biztosíthatják munkájuk minőségét és csökkenthetik az utólagos adminisztráció mennyiségét. Egyértelművé válik, hogy melyik munkatárs mikor, mivel foglalkozik, a munkájához milyen eszközöket használ fel, mennyi idő alatt és hol végzi el a feladatot. Ügyfelenként látszik visszamenőleg, hogy milyen munkák elvégzésére volt szükség, így nyomon követhető a ráfordítás és kiszámítható a megtérülés.

Teljeskörű digitális munkavégzés

A kiszálló munkatársaknak többé nem kell papírlapokat hordozniuk, elég egy tablet: az AppWorks mobilalkalmazásában digitálisan lehet kitölteni a munkalapot és aláíratni az ügyféllel, az adatok azonnal láthatóak a rendszerben, így nem kell várni a papírlapok visszaérkezésére, nem kell többé időt tölteni a kézzel kitöltött adatok átmásolására, begépelésére. A munkalap alapján egyetlen gombnyomással kiállítható számla, amit az ügyfél által megadott e-mail címre azonnal el lehet küldeni – így a számlázási ciklus lerövidül, a cég gyorsabban jut a pénzéhez. A kitöltött űrlaphoz fénykép is csatolható, így ellenőrizhető a munka. 

paca
High angle view on modern farmers with digital tablet

Ügyfeleink szemével

Az AppWorks felhőalapú megoldás kimondottan kis- és középvállalkozások számára nyújt segítséget a digitális adatlapok kezelésében, aktuális raktárkészletük nyílvántartásában, valamint helyszíni munkavégző kollégáik napi munkaszervezésében.

A testreszabott rendszerbemutató igénylésével bármely cég teljeskörű képet kaphat a szoftver működéséről.

AppWorks a gyakorlatban

Kiemelt funkciók

Feladatszervezés

Egyetlen központi táblán szervezheti a munkát: létrehozhat feladatot, hozzárendelheti a megfelelő munkatárshoz, és ellenőrizheti az állapotát. Az ütemezéshez naptár is rendelkezésre áll, ami ráadásul összeköthető a Google Naptárral is.

ic_digitalisMunkalap
Digitális munkalap

A webes felületen létrehozott űrlapokat és kérdőíveket a helyszínre kiszálló munkatársak tableten tölthetik ki – akár hangalapú diktálással – és írathatják alá az ügyféllel. Az űrlapokhoz fényképek is csatolhatók, és kitöltés után azonnal feltöltődnek a rendszerbe. A kitöltött munkalap exportálható PDF-be.

ic_keszletkezeles
Készletkezelés

A készletkezelési funkcióval nyilvántarthatja cége raktár- és eszközkészletét. A munkavégzés során felhasznált eszközök, alkatrészek automatikusan átvezetésre kerülnek, így valós időben láthatja a készlet alakulását, valamint utólag visszakövethető, ki, miből, mennyit használt fel.

ic_torzsadatok
Törzsadatkezelés

Szabadon meghatározhatók és rögzíthetők törzsadatok, így nem kell őket minden űrlapkitöltéskor külön kézileg beírni. Ez gyorsítja a helyszínen elvégzendő adminisztrációt és csökkenti a hibás kitöltés lehetőségét. A törzsadatok lekérdezhetők, elemezhetők, így konkrét, valós adatok alapján lehet üzleti döntéseket hozni.

ic_ugyfelkommunikacio
Ügyfélkommunikáció

Egyes eseményekhez beállítható, hogy a rendszer automatikusan üzenetet küldjön az ügyfélnek, így erősíti a kommunikációt és növeli az ügyfélelégedettséget. Az események és kiküldendő üzenetek szabadon szerkeszthetők.

ic_szamlakiallitas
Számlakiállítás

A helyszíni munka elkészültekor a kitöltött munkalapból azonnal számlát lehet generálni, amit a rendszer automatikusan kiküldhet a megadott e-mail címre, vagy kinyomtathat hőpapíros nyomtatóval Bluetoothon keresztül. Az AppWorks támogatja a NAV-integrációt.

Akiknél már bevált

Az Applion rugalmas és gyors hozzáállása révén birtokba vehettük az AppWorks megoldást, amit azóta is örömmel használunk. Folyamataink és munkánk a megoldásnak köszönhetően már sokkal átláthatóbbak.
lux_logo

LUX Hungary

Reichsmann Gábor
IT vezető
Az AppWorks segítségével folyamatosan és naprakészen ellenőrizni tudjuk, hogy a helyszínen minden úgy zajlik, ahogy szeretnénk. Nagyon hasznos számunkra ez a megoldás!
cellect_logo

Cellect Hungary

Fejes Bertold
Marketing Menedzser

Tudjon meg többet

Töltse le ingyenes tájékoztatónkat és tudjon meg többet az AppWorks előnyeiről, illetve alkalmazhatóságáról a helyszíni kiszállás területén!