Értékesítés

Magas minőségű eszközök, következetes kommunikáció a kiváló ügyfélkiszolgálásért.

paca
Two confident businessman with a smile check work on the laptop in the office.

Modern értékesítési szemlélet

Az üzletek sikeres megkötéséhez és az értékesítési volumen növeléséhez elengedhetetlen, hogy leendő ügyfelei mindig időszerű és releváns információkat kapjanak. Az értékesítők munkáját sajnos gyakran nehezítik a hiányos vagy elavult adatok, korszerűtlen eszközök és a szervezettség általános hiánya – mindez veszélyeztetheti az üzleti sikert és negatívan hathat a cég bevételeire.

Élményalapú értékesítés

Az AppWorks segít modernizálni vállalata értékesítési folyamatait, így Ön növelheti cége hatékonyságát és termelékenységét, kiemelkedhet a mezőnyből és versenyképes maradhat a felgyorsult digitális gazdaságban.

Az értékesítő csapatoknak magas minőségű eszközöket is kínálunk, melyekkel munkájukat összeszervezetebbé, hatékonyabbá tehetik. A sales modul segítségével nagyságrendileg növelhető az ügyfélkiszolgálás minősége, így az irányukba való kommunikáció következetessé válik. A szoftver megkönnyíti az irodai dolgozók munkáját, ezáltal lecsökkentve adminisztrációs terheiket.

paca
Business people discussing ideas at meeting outside

Ügyfeleink szemével

Az AppWorks felhőalapú megoldás kimondottan kis- és középvállalkozások számára nyújt segítséget a digitális adatlapok kezelésében, aktuális raktárkészletük nyílvántartásában, valamint helyszíni munkavégző kollégáik napi munkaszervezésében.

A testreszabott rendszerbemutató igénylésével bármely cég teljeskörű képet kaphat a szoftver működéséről.

AppWorks a gyakorlatban

Kiemelt funkciók

CRM funkciók

Egyetlen központi táblán szervezheti a munkát: létrehozhat feladatot, hozzárendelheti a megfelelő munkatárshoz, és ellenőrizheti az állapotát. Az ütemezéshez naptár is rendelkezésre áll, ami ráadásul összeköthető a Google Naptárral is.

ic_ugyfelkommunikacio
Ügyfélkommunikáció

A webes felületen létrehozott űrlapokat és kérdőíveket a helyszínre kiszálló munkatársak tableten tölthetik ki – akár hangalapú diktálással – és írathatják alá az ügyféllel. Az űrlapokhoz fényképek is csatolhatók, és kitöltés után azonnal feltöltődnek a rendszerbe. A kitöltött munkalap exportálható PDF-be.

ic_ajanlatokSzerzodesek
Ajánlatok és szerződések

A készletkezelési funkcióval nyilvántarthatja cége raktár- és eszközkészletét. A munkavégzés során felhasznált eszközök, alkatrészek automatikusan átvezetésre kerülnek, így valós időben láthatja a készlet alakulását, valamint utólag visszakövethető, ki, miből, mennyit használt fel.

ic_felhoalapuDokumentumtar
Felhőalapú dokumentumtár

Szabadon meghatározhatók és rögzíthetők törzsadatok, így nem kell őket minden űrlapkitöltéskor külön kézileg beírni. Ez gyorsítja a helyszínen elvégzendő adminisztrációt és csökkenti a hibás kitöltés lehetőségét. A törzsadatok lekérdezhetők, elemezhetők, így konkrét, valós adatok alapján lehet üzleti döntéseket hozni.

ic_automatikusErtesitesek
Automatikus értesítések

Egyes eseményekhez beállítható, hogy a rendszer automatikusan üzenetet küldjön az ügyfélnek, így erősíti a kommunikációt és növeli az ügyfélelégedettséget. Az események és kiküldendő üzenetek szabadon szerkeszthetők.

ic_kimutatasok
Kimutatások

A helyszíni munka elkészültekor a kitöltött munkalapból azonnal számlát lehet generálni, amit a rendszer automatikusan kiküldhet a megadott e-mail címre, vagy kinyomtathat hőpapíros nyomtatóval Bluetoothon keresztül. Az AppWorks támogatja a NAV-integrációt.

Akiknél már bevált

Az Applion rugalmas és gyors hozzáállása révén birtokba vehettük az AppWorks megoldást, amit azóta is örömmel használunk. Folyamataink és munkánk a megoldásnak köszönhetően már sokkal átláthatóbbak.
lux_logo

LUX Hungary

Reichsmann Gábor
IT vezető
Az AppWorks segítségével folyamatosan és naprakészen ellenőrizni tudjuk, hogy a helyszínen minden úgy zajlik, ahogy szeretnénk. Nagyon hasznos számunkra ez a megoldás!
cellect_logo

Cellect Hungary

Fejes Bertold
Marketing Menedzser

Tudjon meg többet

Töltse le ingyenes tájékoztatónkat és tudjon meg többet az AppWorks előnyeiről, illetve alkalmazhatóságáról a helyszíni kiszállás területén!